- Om oss -

XP Bygg är ett nytänkande företag med kunden, medarbetare och framtiden i fokus.

Med mångårig erfarenhet och kunskap från byggbranschen utför vi tjänster inom renovering, nybyggnation och byggservice åt både privat och företagskunder i Östergötland. Vår ambition är att vara det mest attraktiva byggföretaget för anställda, beställare och samarbetspartners. 
Vår styrka är vårt team och dess mångåriga erfarenhet, kompetens och människor som alla brinner för yrket och företaget. Vårt fokus och mål är att alltid leverera över kundens förväntan. Ett samarbete med oss kännetecknas av kvalitét, trygghet, förtroende och erfarenhet.
Vi har genom åren utfört otaligt antal projekt inom både Byggservice och Entreprenader genom tidigare företag. Vi tar nu med oss all den erfarenheten och kunskapen och skapar det bästa av det bästa. Vi är som vi vill kalla oss riktiga: Bygg(XP)erter.
Grundare av företaget är Joakim Lagerqvist, som med hjälp av sin sambo Lotta Lovén, valde att följa sin dröm om att starta eget företag.
Tillsammans har de arbetat i byggbranschen i många år och har stor erfarenhet och kunskap från tidigare arbete.
De kompletterar varandra på ett bra sätt då Joakim har mångårig erfarenhet inom produktion i olika roller som Snickare, Projektledare, Platschef och Arbetschef.
Lotta är utbildad ekonom med erfarenhet av att driva företag i branschen och har jobbat både med ekonomi, verksamhetsutveckling, marknadsföring, HR, KMA och att bygga varumärke.